Tiimi Nuuhkun takana

Kuka

Olen Outi Louhela-Takkinen ja asun Tuusulassa. Perheeseeni kuuluu aviomies sekä kaksi keskikokoista snautseria, Rollo ja Peppi. Eläimet ovat kuuluneet aina osaksi perhettämme. Nuorempana vapaa-aikani kului hevostallilla oman hevosen kanssa, myöhemmin tallityöntekijänä toimiessa.

Perheen koirat ovat olleet lähinnä seurakoirina, ja koiraharrastukset ovat tulleet kuvioihin mukaan omien koirien myötä. Rollon kanssa harrastamme tokoa, rally-tokoa ja jäljestystä. Meillä on myös kokemusta hausta, agilitystä ja noseworkistä. Harrastuksista jäljestys on suurin intohimoni. Harrastamme lajia pääasiassa itsenäisesti, mutta pyrin käymään vuosittain koulutuksissa lajin tiimoilta. Yrityksen nimen takana onkin rakkaus hajutyöskentelylajeja kohtaan.

Koulutus

Koulutukseltani olen fysioterapeutti (AMK), joksi olen valmistunut keväällä 2016 Joensuusta Karelia ammattikorkeakoulusta. Olen tehnyt fysioterapeutin töitä valmistumisesta asti, ja eniten työkokemusta on kertynyt kuntoutussairaalassa työskentelystä. Olen työskennellyt niin tuki- ja liikuntaelimistön kuin neurologisen fysioterapian parissa. Eläinfysioterapian erikoistumisopinnot olen käynyt Porissa Satakunnan ammattikorkeakoulussa ja eläinfysioterapeutiksi olen valmistunut joulukuussa 2021. Lisäksi olen käynyt urheilukoirahierojan koulutuksen vuonna 2018.

Lapsuuden haaveeni on ollut päästä työskentelemään eläinten kanssa ja tuntuu hienolta päästä toteuttamaan tämä unelma. Erityistä mielenkiintoa herättää työ- ja harrastuskoirien fyysisen toimintakyvyn tukeminen. Lisäksi lähellä sydäntäni ovat seniorikoirat sekä neurologiset sairaudet. Työskentelen tällä hetkellä sekä koirien että hevosten parissa. Arkiaamuisin teen tallitöitä ja iltaisin sekä viikonloppuisin koirien fysioterapiaa. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenlaiset koirat. Fysioterapia toteutetaan aina eläimen ehdoilla ja harjoitteet laaditaan yksilöllisesti tilanteen mukaan.

”Hyvässä fyysisessä kunnossa jaksaa aina jäljestää häntä heiluen!”

— Rollo, Tuusulan monin snautseri